fbpx
,

Šokolaadikaart litritega

7.00

Mahuka taskuga õnnitluskaart, mis on valmistatud ja dekoreeritud käsitööna. Taskusse mahub nii 100-grammine šokolaad kui ka rahatähed. Stiilne ja isikupärane viis kellegi tänamiseks või meelespidamiseks olulise tähtpäeva puhul. Kaardi esikülg sädelevate litritega kaunistatud. Meister Jaana Mäoma.

Tootekood: - Kategooriad: , Sildid: , ,

Kahepoolne taskuga kaart võimaldab lisada kingitavale šokolaaditahvlile personaalsete õnnesoovidega isikupärase ümbrise või luua uhke täienduse eriti olulise tähtpäeva kingitusele. Kaardi taskusse mahub nii magus suutäis kui ka mõned rahatähed. Sobib eraldi või mõne muu esemega koos kinkimiseks.

Šokolaadi kinkimine on üks pikkade juurtega traditsioon. Samas on šokolaad tänapäeval kõigile kättesaadav tarbekaup ja nii jääb tavapärase magusa tahvli üleandmisel pidulikkusest mõnevõrra puudu. Raha kinkimisel vajame samuti väärikat ümbrist ning pisut omapärast täiendust, et vähendada rahatähtede umbisikulisust. Taskuga kaart muudab õnnitluse või tänuavalduse eriliseks ja meeldejäävaks hetkeks.

Kaartide omapärane kujunduslahendus on inspireeritud Peipsi rannas asuva Mehikoorma küla idüllist, mida loovad tihedalt üksteise kõrval asuvad kaunid koduaiad. Majesteetlike rooside, pastellsete püsilillede ja kirjude liblikatega külamaastik annab ainest väikesteks kunstiteosteks, mis valmivad dekoratiivsest kartongist, eri motiividest, pitsidest ja paeltest. Kogu küla seob tervikuks kitsas veeühendus Suur Peipsi ja Lämmijärve vahel, mis võib tuuliste ilmadega näidata oma tormist palet, lainetades, nagu mõni peen pitsimuster. Kaardi valmistamisel on taotletud looduslähedast harmooniat, mis tekib naturaalse ja sünteetilise materjali kombinatsioonis.

Isegi sama kujundusega šokolaadikaardi abil on võimalik saavutada väga erinevat meeleolu: täiendades kaarti piimašokolaadiga – elavdate mälestusi magusast lapsepõlvest, põnevate täidistega tume šokolaad pakub kontrastseid maitseelamusi ja mõru tume šokolaad annab tunnistust erilisest valikust.

Kaart võib tulenevalt käsitsi dekoreerimise tehnikast pildil olevast pisut erineda. Šokolaaditahvel ei kuulu komplekti.

Märksõnad: õnnitlused tähtpäevaks, šokolaaditasku tähtpäevaks, tänukaart, taskuga kaart.

Kaal 0.1 kg
Mõõtmed 11 × 21 × 1 cm
Pael

Sädelev, Ühtlane

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.