fbpx
,

Lipukett nime ja sooviga

2.403.00

Lipukett toa kaunistamiseks toreda sõnumi või nimega. Lipuketi pikkus vastavalt tähtedega ja tühjade lippude arvule. Keti tellimiseks pane ostukorvi nii palju tähtedega ja tühje lippe, kui sõnumi kokkuseadmiseks tarvis. Meister Nati Asi.

Tootekood: - Kategooriad: , Sildid: , , ,

Nime või õnnesooviga lipukett sobib tuppa kaunistuselemendina, mis on paberketist püsivam. Nimelippudega kett sobib näiteks lapse sünni, toaremondi või soolaleiva kingitusena. Võimalik teha ka heade soovidega lipukett. Häid soove on alati hea lugeda, koduvalt, eriti siis, kui see soov on kaunilt kujundatult silmade ees. Lipuketti saab riputada kahte pidi, kokku panna ning pesta. Materjaliks on linane või puuvillane kangas. 

Tähed on läbiõmmeldud, mitte liimitud. Nii ei tule need pesus maha. Õmblused ei paista välja. Otstes on kinnitusaasad, millega ketti riputada näiteks voodi või akna kohale.

Näidiskettide pikkused on 3,25 m (MARLEEN) ja 2,2 m (SASKIA).

Komplekti valmistamisel kasutan puuvillaseid kangaid, linaseid kangaid või vastavalt soovile. Lipu kujund on muudetav. Lipu hind on tähega 3€ – tuleb tellida nii mitu lippu, kui palju tähti on. Tähtedeta lipp, kui mitme sõna vahele on tarvis tühikut – 2,4€.

Kui antud tooted inspireerisid soovima olemasolevast erinevat lahendust, siis meister on valmis tegema individuaaltellimusi. Kõige kiirem, odavam ja käepärasem viis oma kodu  värskendada, on vahetada kodutekstiile – voodipesu, köögitekstiile. Voodipesu komplektid valmivad puuvillasest kangast. Suurused vastavalt soovile. Komplektile võib soovi korral lisada kaunistuselemente – pits, paelad. Köögimeistri komplekti – põll, pajalapid – valmistamiseks kasutan linaseid kangaid, puuvillaseid dekoratiivkangaid. Kaunistuselementidena kasutuses pitsid, paelad. Tegumood varieerub – taskud, nööbid, trukid, satsid.

Kaal 0.1 kg
Mõõtmed 11 × 21 × 1 cm
Kujundus

Tähega lipp, Tühi lipp

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.