fbpx
,

Ovaalsed punased kõrvarõngad

55.00

Ovaalsed murtud tammepuidust ja punasest epoksiidvaigust kõrvarõngad, metallist tagusega. Lihtsa disainiga kõrvarõngad sobivad kandmiseks nii tööle kui ka pidulikule sündmusele.  Meister Eneken Volkov.

Laost otsas

Kategooriad: , Silt:

Ovaalsed murtud tammepuidust ja punasest epoksiidvaigust kõrvarõngad, metallist tagusega. Lihtsa disainiga kõrvarõngad sobivad kandmiseks nii tööle kui ka pidulikule sündmusele.

Kõrvarõngad on valminud käsitööna kombineerides looduslikku tammepuitu ja tehislikku epoksiidvaiku. Tamm on positiivse energiaga ning elujõu ja pikaealisuse sümboliks.  Tammepuit on on murtud hoolikalt, et jääks näha puidukiud. Epoksiidvaigu osa on värvitud punaseks. 

Kõrvarõngad on käsitsi vormitud ja poleeritud. See pikk protsess muudab pinna siidiselt siledaks ja vaigu läikivaks.

Kõrvarõnga tagused on metallist. Ehted on pakitud stiilsesse tumesinisesse karpi.

Kuna kõrvarõngad on valmistatud käsitsi, siis iga ehe on kordumatu ja omapärane.  Seega kui soovid endale või heale sõbrale ainulaadset kingitust, on see õige valik.

Hooldus: Vajadusel võite kõrvarõngaid puhastada kuiva pehme puuvillase lapiga. Kõrvarõngad on väga vastupidavad ning ei purune isegi siis, kui need peaks maha kukkuma. Sära ja läbipastvuse säilitamiseks väldi otsest pikaajalist päikesevalgust. 

Värvid võivad erinevatel arvutimonitoridel ja erinevates valgustingimustes veidi erineda.

Materjal: tammepuit, epoksiidvaik, metallist tagus

Suurus: kõrgus 35mm, laius 15mm

Mõõtmed 7.5 × 7.5 × 1.7 cm

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.