fbpx
,

Piklik kahest tükist ripats

30.00

Kahest murtud tammepuu tükist ja epoksiidvaigust erilise tehnoloogiaga käsitsi valmistatud sinakas ja kuldse varjundiga piklik kaelakee ripats.  Meister Eneken Volkov.

Availability: Ainult 1 laos

Kahest murtud tammepuu tükist ja epoksiidvaigust erilise tehnoloogiaga käsitsi valmistatud sinakas ja kuldse varjundiga piklik kaelakee ripats.

See kaelakee ripats on valminud käsitööna kombineerides looduslikku tammepuitu ja tehislikku epoksiidvaiku. Tamm on positiivse energiaga ning elujõu ja pikaealisuse sümboliks.  Tammepuit on murtud ja värvitud sinakaks, kuldse varjundiga. Ümaralt lihvitud kuju koos vaigu valamisel värvile kinnitunud väiksed mullid peegeldavad ripatsis olevat valgust ja loovad unikaalse visuaalse efekti.  

Ripats on käsitsi vormitud ja poleeritud. See pikk protsess muudab pinna siidiselt siledaks ja vaigu täiesti läbipaistvaks ja läikivaks.

Ripats tuleb koos antiikpronksjas metallketiga ja on pakitud stiilsesse tumesinisesse karpi.

Kuna ehe on valmistatud käsitsi, siis iga ripats on kordumatu ja omapärane.  Seega, kui soovid endale või heale sõbrale ainulaadset kingitust, on see õige valik.

Värvid võivad erinevatel arvutimonitoridel ja erinevates valgustingimustes veidi erineda.

Hooldus: Vajadusel võib ripatsit puhastada kuiva pehme puuvillase lapiga. Ripats on väga vastupidav ning ei purune isegi siis, kui see peaks maha kukkuma. Sära ja läbipastvuse säilitamiseks väldi otsest pikaajalist päikesevalgust. 

Materjal: tammepuit, epoksiidvaik

Suurus: kõrgus 62mm, laius 14mm

Keti pikkus:  54cm, antiikpronksjas metall

Mõõtmed 7.5 × 7.5 × 1.7 cm

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.